Stacks Image 3
Jeroen Geurts is al op jonge leeftijd begonnen met lessen op de tenortrombone bij harmonie Voorwaarts in Tegelen, tegenwoordig harmonie Sempre Avanti. Daar heeft hij zijn liefde voor muziek ontwikkeld.

In 2010 heeft Jeroen zijn studie klassiek trombone aan het Maastrichts conservatorium voltooid. Tijdens zijn conservatorium-opleiding in Maastricht kwam Jeroen in aanraking met het dirigeren. Als vervolg hierop is hij HaFa-directie en orkestdirectie gaan studeren aan het Tilburgs Conservatorium. Deze studie heeft hij in 2014 glansrijk afgesloten, met een concert waarop hij een eigen compositie en arrangement heeft laten horen.

Regelmatig neemt Jeroen deel aan masterclasses en volgt privé-lessen HaFa-directie bij Chris Derikx en orkestdirectie bij Arjan Tien. Jeroen heeft tevens in 2017 succesvol deelgenomen aan Life Long Learning International, de WMC dirigentenwedstrijd in Den Haag, gegeven door Jan Cober en Alex Schillings.

Jeroen is momenteel dirigent van:

Als trombonist speelt Jeroen diverse stijlen en zie je hem in diverse orkesten/ensembles meespelen, de diversiteit van muziek en van de trombone probeert Jeroen mee te geven aan zijn leerlingen.
Jeroen heeft een eigen lespraktijk in Tilburg en geeft op deze plaatsen les aan de muziekverenigingen en muziekscholen: Megen, Centrum voor de Kunsten Muzelinck (Oss), Heeswijk, Oisterwijk en Moergestel.


Neem gerust contact op met Jeroen als u meer wilt weten over zijn muzikale werkzaamheden.

Stacks Image 16
Stacks Image 18