Stacks Image 3

Welkom op de website van Jeroen


DIRIGENT - Jeroen heeft een aantal vaste orkesten onder zijn hoede en hij is een veelgevraagd gastdirigent. In augustus 2022 staat Jeroen weer voor het NFM projectorkest van Nijmegen. En in mei dirigeert hij weer een concert van zanggroep La Quatri (i.s.m. houtensemble Faklaf en koperkwartet Four X One), te Milsbeek.
Momenteel is hij vaste dirigent van:
- Metropolis Muziekcollectief, Megen
- Kamerorkest KamerOsso, Oss
- Muziekvereniging Hartog, Oss
- Momenteel vervangend dirigent bij Fanfare Lith, Lith

TROMBONIST - Als trombonist speelt Jeroen diverse stijlen en zie je hem in diverse orkesten/ensembles meespelen, de diversiteit van muziek en van de trombone probeert Jeroen mee te geven aan zijn leerlingen.

MUZIEKDOCENT - Jeroen heeft een eigen lespraktijk in Tilburg en geeft ook op de volgende plaatsen muziekles aan de muziekverenigingen en muziekscholen: Megen, Schaijk, Oisterwijk/Moergestel en Boxtel/Liempde.
Jeroen geeft tromboneles, euphoniumles en ook voor muziekles op bastuba en andere koperinstrumenten kun je bij hem terecht. Daarnaast verzorgt Jeroen theorelessen en kan hij je de weg wijzen in het componeren en arrangeren van muziek.

COMPONIST - Naast het musiceren is Jeroen creërend bezig. Een van zijn composities, genaamd "Sevdah songs", gaat komend jaar in première. (Meer info volgt!) Ook zijn al vele arrangementen, van zijn hand, gespeeld door diverse orkesten en ensembles.


Neem gerust contact op met Jeroen als u meer wilt weten over zijn muzikale werkzaamheden.

Stacks Image 16
Stacks Image 18